Lær mere om
cryo-behandling her

Nedenfor kan du få svar på dine spørgsmål om vores cryo-behandlinger. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål eller er i tvivl om noget, så er du mere end velkommen til at ringe på (+45) 61 22 22 97

Gør cryo-behandling ondt?

Nej. Kryobehandling gør ikke ondt. I behandlingen anvender vi den bedste JUKA Cryosauna på markedet. Den har været anerkendt siden 1998, og anvendes også af kendte verdensstjerner og atleter verden over. Vores Cryosauna er en “lukket source” og man er ikke i direkte kontakt med nitrogen. Under selve behandlingen er der ingen smerter eller ubehag. Og der vil aldrig ske forfrysninger. Behandlingen vil opleves som en jævn og behagelig fordeling af kulden, der giver en følelse af velvære. En sand oplevelse af wellness.

Vores JUKA Cryosauna er som en af de få Medical Device godkendt og anerkendt, og testet som en af de allerbedste på markedet.

Hvem hjælper kryo-terapi?

Alle. For elitesportsudøvere er Cryosauna en stor gevinst, da hurtig restitution er altafgørende for præstationsevnen. Men mange andre har også stor glæde af denne form for kuldeterapi.

Mange gigtramte bruger fx. kryobehandling, fordi den virker anti-inflammatorisk. Men behandlingen bliver i dag benyttet meget bredt af mennesker med mange forskellige behov. Det gælder professionelle atleter, fitness-entusiaster og folk med kroniske smertesygdomme som fx leddegigt. Behandlingen kan med fordel også benyttes, når man netop har gennemgået en operation, idet man gennem behandlingen opnå lindring af smerter, hurtigere heling af kroppen og den nedbringer hævelser.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Afhængig af dit formål med forløbet, så anbefaler vi normalt følgende:

For at opnå maksimal effekt ift. vægttab - kombineret med sund kost og motion - anbefaler vi 10-20 gange i en periode på min. 30 dage.

Vigtigt at understreje at CRYO-terapi ikke bør stå alene ift. At sikre et optimalt vægttab, men kombineres med træning og kost.

Hvis du søger at reducere smerter og/eller er ved at komme dig efter en operation eller skade, kan Whole body CRYO (WBC) og lokal kryoterapi hver dag i de første 30 dage dramatisk reducere restitutionstiden. Når de ønskede resultater er opnået på problemområdet, anbefales det at foresætte med behandlinger hver anden til tredje dag for regelmæssig vedligeholdelse og forebyggelse af skader.

Jo hyppigere du bruger CRYO-terapi, desto mere hjælper det med at reducere betændelse og sikre en foryngelse af kroppen.

Hvornår kan jeg ikke anvende CRYO-terapi?

Følgende forhold eller lidelser bør ikke kombineres med CRYO-terapi graviditet, forhøjet blodtryk (160/100), tidligere hjerteanfald eller andre kardiovaskulære udfordringer, ballonudvidelse af blodårer, pacemaker, tidligere blodpropper, hjertestop, epilepsi, Raynauds syndrom, feber indenfor de seneste 24 timer eller nylig infektion. Eventuelle åbne sår skal bandages inden behandling.