Velkommen til klinik
La Concordia

Velvære fra inderst til yderst. Vi har sammensat et team indenfor Wellness/Beauty/Sport og kan tilbyde dig luksuriøse behandlinger.

Klinikken ligger på Østerbro, i Ambasadekvarteret. Vi tilbyder alt, hvad beautyhjertet kan begære samlet på én lokation og vi tør godt love resultateter

Her finder du dygtig og passioneret Hair extension frisør, Lægeeksamineret Kosmetologer og eksperter på hvert vores felt – som arbejder med en masse lækre og nøje udvalgte produkter og mærker både i salonen og til hjemmebrug. Vi arbejder bl.a. med Guinot, som er et fransk brand samt Dr. Schrammek.

Vi tror på høj kvalitet og tilbyder kun gode produkter og behandlinger, der giver optimale resultater. Vi sætter en stor ære i at finde det helt rigtige produkt til hver enkelt kunde.

Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser, hvor du er sikker på at møde ekspertise og professionalisme i en afslappet atmosfære. Hos os anvender vi ikke online booking, idet vi ønsker den direkte og personlige kontakt med vores kunder.

Der er gode parkeringsforhold.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!